Zo is het ooit begonnen

 

 Zo rond 1980 was mijn interesse voor de genealogie al gewekt.

Het begon zoals velen doen, met een schoenendoos met foto's, waarna ik deze koppelde aan de daarop staande familieleden.

Toen ik via mijn werk mijn eerste PC kocht en ik op de HCC beurs mijn eerste genealogie programma kocht kon ik eindelijk al mijn notities overzichtelijk een plekje geven en kreeg ik een beeld hoe de familie was samengesteld.

Niet veel later deed het internet zijn intrede en kwam ik in contact met mensen met de naam Boeschoten in Canada en Amerika.

Zo ging het rustig verder tot ik contact kreeg met de heer Bert Zuidema uit Santpoort, hij had al jaren onderzoek gedaan en hier ook een boekje van samen gesteld welke hij mij beschikbaar stelde.

Hij was voor mij van onschatbare waarde en zijn gegevens hebben mijn onderzoek gebracht tot wat het nu is.

Momenteel bestaan mijn gegevens uit 7404 personen en 2971 relaties welke zich verspreiden over vele landen zoals: Nederland, Belgie, Duitsland, Engeland, Zwitserland, Amerika, Canada, Australie, Zuid-Afrika.

Heden te dagen ben ik nog veel bezig om nieuwe aanknopingspunten te vinden en het geheel compleet te maken

Heeft u hiervoor tips, aanvullingen of verbeteringen voor mij dan stel ik het zeer op prijs wanneer u contact met mij wil opnemen middels het contactformulier boven aan de pagina.

 

   
© ALLROUNDER